Комунальники зустріли перший сніг у всеозброєнні

 

Довгоочікуваний сніг прийшов до Покрова з погіршенням погодних умов. Вчора дощ змінювався снігом, як і обіцяли синоптики, зниження температури та поривчастий вітер ускладнювали ситуацію. Негоду  не витримало до десятка дерев, повалених вітром у різних мікрорайонах міста – по Затишній, Центральній, Чіатурській, Торговій, Горького. Одне з дерев пошкодило лінії освітлення, до ранку аварію було ліквідовано.

Комунальники спрацювали оперативно й злагоджено. Працівники «Добробуту» та Універсал-сервісу тримали ситуацію у полі зору. Прибирали дерева з проїжджих частин та пішоходів, відновлювали освітлення, посипали доріжки та тротуари. Їхню діяльність фіксували і мешканці міста, які зазначали у соцмережах, що повалених дерев було б більше, якби не робота, що триває у місті з видалення аварійного сухостою.

Покров з негодою впорався. Сьогодні вже зранку служби прибирають гілки, упорядковують території. Адміністрація підприємств просить вибачення у мешканців дворів, де впали дерева, за тимчасові незручності.

Прес-служба міського голови.