Команда школи № 6 стала переможцем і призером двох обласних змагань

Надзвичайно насиченим видався цей тиждень для спортсменів Покрова. Адже протягом двох днів наше місто приймало фінали відразу двох обласних змагань - “Козацький гарт” і “Старти надій”. Право захищати спортивну честь Покрова на цих турнірах випало команді загальноосвітньої школи № 6. І наші атлети не підвели.

“Козацький гарт”. Срібна медаль

21-го травня майданчики стадіону “Авангард” стали ареною, на якій визначалися кращі команди спортивно-патріотичної гри “Козацький гарт”. Спортсмени змагалися у таких дисциплінах, як стрибки на скакалці, стрибки у довжину, човниковий біг, перетягування канату, естафета і в конкурсі з історії козацтва.

У безкомпромісній боротьбі наші хлопці та дівчата докладали усіх зусиль для перемоги. Так, в індивідуальному заліку  вони перемогли в перетягуванні канату та були найсильнішими в конкурсі “Знавців історії козацтва”.

У загальному заліку наша команда стала срібним призером турніру, поступившись лише команді з міста Кам'янське.

“Старти надій”. Чергове чемпіонство у Покрова

Вже наступного дня команда СЗШ № 6 знову вийшла на арени стадіону, аби представляти місто у традиційних обласних змаганнях “Старти надій”. Покров вже неодноразово ставав чемпіоном цього турніру. Тому для атлетів було принциповим  в черговий раз виграти трофей, аби довести, що наші спортсмени - найсильніші. До програми змагань входили біг на 60 м, легкоатлетична естафета, стрибки у довжину, метання м'яча, силові вправи на прес та легкоатлетичний крос для дівчат і хлопців. І хоча часу для відновлення сил було небагато, наша  команда була поза конкуренцією.

В сумі вона набрала 2354 очки і заслужено посіла перше місце. На другому, з 2044 очками, опинилася команда Кам'янського, і замкнули призову трійку спортсмени Покровського ліцею (1816 очок). Переможцям і призерам вручили грамоти від міського управління освіти.

Додамо, що на цих змаганнях були присутні представники обласного училища фізичної культури, які спостерігали за перспективними юними спортсменами.

Щиро вітаємо команду шостої школи з перемогами, дякуємо за самовіддачу і продемонстровану спортивну майстерність!

Прес-служба міського голови.