Коли за красу і порядок доводиться боротися

 

За останні роки городяни звикли, що на вулицях Покрова регулярно утримують  чистоту і порядок, роблять їх більш комфортними та красивими. Але мало хто розуміє, яка напружена щоденна праця комунальних служб стоїть за цими, на перший погляд, звичними речами.

І що найсумніше, як непросто досі побороти ту “розруху”, яка панує в головах окремих людей і призводить до тих моментів, які ви бачите на цих фото...

Минулого тижня ми писали про те, як працівники КП “Добробут” прикрасили місто яскравими хризантемами. Але доки більшість покровчан щиро захоплювалися їх красою, знайшлися й ті, хто просто вирвав квіти з клумб. Для чого, навіщо — зрозуміло тільки їм.

А це вже свіжий приклад того, як деякі персонажі ставляться до міста, його майна і людей. Чергова розбита урна поблизу школи-ліцею, напевно, дуже комусь заважала.

Щоразу, коли бачиш подібні випадки, намагаєшся зрозуміти, яку мету переслідували ті, хто це робить. 

Але настає новий день, на вулиці виходять люди, які в черговий раз ліквідовують наслідки чиїхось “забав”. Адже, незважаючи ні на що, Покров має залишатися для своїх жителів  чистим і впорядкованим.

Прес-служба міського голови.