Кінець вересня зі спортивними перемогами

Закінчення першого місяця осені принесло спортсменам Покрова чергові досягнення. Вони взяли участь у цілому ряді турнірів високого рівня в різних регіонах України і достойно представили в них рідне місто.

 

Тай-боксери Покрова завоювали 8 медалей на Кубку “Пам'яті Євгена Трофімова”

З 24 по 27 вересня відбувся турнір з таїландського боксу Кубок “Пам'яті Євгена Трофімова”. Спортсмени з різних регіонів України приїхали до Запоріжжя аби своїми боями вшанувати життєвий шлях багаторазового чемпіона України з таїландського боксу, який героїчно загинув під час захисту територіальної цілісності нашої держави.

Вже традиційно участь у змаганнях взяли представники відділення таїландського боксу ДЮСШ ім. Дані Дідіка. Вихованці досвідчених наставників Ігоря Мациборка та Олега Мовчана продемонстрували прекрасну бійцівську техніку і волю до перемоги.

Як результат, в активі нашої команди 6 “золотих” і 2 “срібні” нагороди.

Переможцями стали Олександр Суховільський, Нікіта Захарченко, Денис Папка, Анатолій Марінеско, Ярослав Безкіщенко і Дарина Сємак. Срібні медалі вибороли Владислав Куліш і Анастасія Блискун.

Саме Нікіту Захарченка було визнано найкращим бійцем турніру та нагороджено персональним кубком.

Радіємо за цьогорічні перемоги наших бійців, які в черговий раз доводять, що Покров недаремно  вважають містом, де виховуються справжні чемпіони.

“Золото” і “бронза” Дитячої Ліги дзюдо

25-26 вересня у Дніпрі на базі СДЮСШОР № 6 відбувся черговий п'ятий етап Дитячої Ліги дзюдо. На татамі змагалися хлопчики та дівчата 2007-2008 років народження. Загалом у змаганнях взяли участь понад 170 спортсменів з різних міст Дніпропетровщини, а також міста Запоріжжя.

Достойно представили Покров на цих змаганнях вихованці відділення дзюдо ДЮСШ ім. Дані Дідіка. Сергій Ковалик став переможцем, а Артем Павлов - бронзовим призером змагань.

Вітаємо спортсменів та їх наставника Сергія Сінілова із завойованими медалями та бажаємо нових перемог!

 Покровчани завоювали медалі турніру з бойового хортингу

Вихованці бійцівського клубу “Спарта” взяли участь у першому міжнародному турнірі з бойового хортингу "TRUSKAVETS OPEN - 2020", який проводився Всесвітньою федерацією бойового хортингу у період з 25 по 27 вересня.

На змагання до м. Трускавець були запрошені спортсмени з Білорусі, Молдови, Узбекистану, Латвії, Литви, Польщі, Угорщини, Словаччини та інших країн. Змагання проводилися в розділах "Рукопашна сутичка", "Борцівська сутичка", "Самозахист", "Форма".

Приємно відзначити, що представники Покрову не залишилися без нагород.

“Золоті” медалі вибороли Артем Міщенко і Сергій Зоська. “Срібло” у Максима Величка і “бронзу” здобув Олександр Ябченко.

У команди Покрова 2 місце Кубку України з автомодельного спорту

Не лише юні спортсмени Покрова завойовують медалі. Свій високий рівень майстерності та професіоналізму підтверджують також їх наставники.

Протягом трьох днів, з 25 по 27 вересня, у місті Стрий на кордодромі центрального міського стадіону «Сокіл» відбувалися змагання «Кубок України, кордові автомоделі, ІІІ ранг».

Покров на них представили майстри спорту України керівник гуртка БТДЮ Володимир Томілов та його дружина Ольга.

У напружених змаганнях з найсильнішими спортсменами України покровчани вибороли ІІ командне місце. Це ще раз доводить, що наших автомоделістів тренують справжні професіонали, які знають усі тонкощі цього технічно складного виду спорту. Вітаємо родину Томілових з цим високим результатом!

Прес-служба міського голови.