Із ворожого полону повернувся ще один покровчанин - Іван Захарчук

10 квітня Україна визволила з ворожого полону ще сто наших захисників та захисниць. Серед них мешканець Покрова - оборонець Маріуполя, морський піхотинець Іван Захарчук. Рівно рік тому з ним було втрачено зв'язок. Тоді, після двох місяців міських боїв із переважаючими у багато разів силами окупантів, Іван отримав поранення та потрапив у полон. Рідні про це дізналися лише через півроку пошуків. Дружина Олена та мама Тетяна Миколаївна ні на хвилину не опускали руки, наближаючи день, коли почують його голос. І ось черговий обмін і нарешті довгождане: “Мамо, я в Україні. Не плач...” та перша розмова з шестирічним сином.

Дружина вже  поряд з ним. До рідного міста мужній морпіх повернеться після операції та реабілітації, бо в неволі поранений не отримав тоді необхідної меддопомоги.

Іван Захарчук став на захист територіальної цілісності України у 2014 році й продовжив нищити ворога під час повномасштабного вторгнення.

Вітаємо захисника з поверненням, розділяємо радість близьких!

Нехай кожна українська родина дочекається з війни свого сина, чоловіка, брата живим і неушкодженим. Перемоги і мирного неба усім нам!

Прес-служба міського голови.