Всi новини, сторінка 2

21 01

Конструктивна співпраця Покрова з Українським фондом соціальних інвестицій (УФСІ) триває вже три місяці. В жовтні міським головою Олександром Шаповалом було підписано  відповідний меморандум


05 01

Пандемія короновірусу стала загальною проблемою для всього світу, протистояти якій можна лише на всіх рівнях об’єднавши зусилля. Прикладом того є співпраця Покрова з міжнародним благодійним фондом «Гармонія», налагодженню якої сприяв міський голова Олександр Шаповал.


21 10

На минулому тижні міський голова Олександр Шаповал підписав меморандум про співпрацю  між Покровською міською радою та Українським фондом  соціальних інвестицій (УФСІ),  що  займається розбудовою потенціалу територіальних громад, покращенням  умов надання базових соціальних послуг та сприяє  розвитку  соціальної інфраструктури.


14 11

Центр надання адміністративних послуг став першим з 13 міст Дніпропетровщини, який виграв грант Програми «U-LEAD з Європою».


10 10

П’ятирічною ініціативою USAID  є проект «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія» (SACCI), її мета – допомогти Україні підвищити рівень відповідальності та прозорості врядування.


26 06

Понад 150 видів дозвільних документів надає покровчанам Центр надання адміністративних послуг. Тут забезпечено комфортне обслуговування громадян та сучасний підхід до надання адмінпослуг. Водночас там триває постійна робота над підвищенням ефективності роботи. Нині у Покрові триває раунд 1 Фази впровадження напряму покращення адміністративних послуг населенню за проектом Програми ʺU-LEAD з Європоюʺ, партнером якої наше місто стало з серпня минулого року.


13 06

У Покрові триває навчання за проектом Програми “ ʺU-LEAD з Європоюʺ, а саме - Фаза впровадження напряму з покращення адміністративних послуг населенню. Вчора в АРТ - центрі для фахівців, які надають адміністративні та соціальні послуги через ЦНАП, було презентовано тренінгову програму, яка складається з п'яти тематичних модулів.


04 06

Зустріч з представниками Програми у міському ЦНАПі За підтримки Програми U-LEAD з Європою Покров вдосконалює адміністративні послуги. Минулого року наше місто стало партнером впровадження Програми, ідучи шляхом узагальнення й реалізації позитивного європейського досвіду. Покров увійшов до числа громад, котрі підписали меморандум про співпрацю. U-LEAD з Європою, що фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польшею та Швецією


26 04

Учора в управлінні праці та соціального захисту населення відбувся “круглий стіл” з представниками громадських організацій міста. Зустріч стала завершальним етапом участі Покрова у Менторській програмі “Удосконалення соціальних та адміністративних послуг у Дніпропетровській області” від Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ)


21 12

У місті триває реалізація Менторської програми "Удосконалення соціальних та адміністративних послуг населенню Дніпропетровської області". Нагадаємо, управління праці та соціального захисту населення на конкурсних засадах увійшло до вісімки партнерських організацій-учасників проекту.Вчора з робочим візитом у місті побували координатор проекту від Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ Оксана Таргоній та ментор по нашому місту Євген Бородін для обговорення рекомендацій "План дій" ...