«Інтеркрок» збирає друзів

«інтеркрок» збирає друзів. Зображення 1
«Інтеркрок дякує» - під такою красномовною назвою у навчально - виховному комплексі № 2 пройшла зустріч друзів освітнього інноваційного проекту, у рамках якого діти мають можливість ознайомитися із освітньо-культурними традиціями різних куточків країни. Восени Покров гостинно зустрічав учасників інтеркроківської спільноти з Одещини, Харківщини, Київщини та Миколаївщини у рамках програми «Моє місто – мій навчальний заклад». А згодом і делегація із Покрова побувала на Київщині.
Настав час підводити підсумки.

Ініціатор програми - вчитель НВК№2 Світлана Ільчук, разом із юними інтеркроківцями розповідали про історію проекту, ілюструючи творчі доробки відеозвітом. А практичні засоби формування комунікаційних компетенцій продемонстрували гостям за чашкою чаю, вдавшись до інтерактивних форм роботи.
Підсумовуючи результати зустрічі, заступник начальника управління освіти Ірина Сапа та директор НВК№ 2 Галина Чергинець зазначили, що чим більше діти знатимуть, відчуватимуть і вмітимуть, тим більше ми можемо бути впевненими у завтрашньому дні. І сьогодні серед пріоритетів освітян – спонукати підростаюче покоління до вивчення історії рідного краю, аби молодь більше знала про його славні сторінки, про земляків, котрі примножували славу міста, пишалися своїм корінням.
Прес-служба міського голови.

«інтеркрок» збирає друзів. Зображення 2