Бажали здоров’я й щастя у новому році

бажали здоров’я й щастя у новому році. Зображення 1
Цьогорічні новорічні свята проходять під знаком турботи та піклування. Понад тисячі подарунків отримали мешканці міста, не залишилися без поздоровлень і ті, хто волею долі опинився на лікарняному ліжку.
Сьогодні міський голова Олександр Шаповал, директор Орджонікідзевської філії ТОВ «Проктер енд Гембл Трейдінг Україна» Володимир Романенко та директор з кадрових питань та побуту підприємства Андрій Ткаченко відвідали пацієнтів стаціонарних відділень цілодобового перебування центральної міської лікарні.

Впроваджуючи спільні соціальні ініціативи, зі щирими привітаннями та побажаннями найшвидшого одужання, вручили подарунки містянам, які проходять лікування. Серед інших і пацієнткам пологового відділення, яким адресували особливі слова — миру та щасливого материнства.
У спілкуванні з міським головою городяни не оминули і теми перетворень, які відбуваються у Покрові:
-Місто змінюється і у цих змінах наближається до людей, - зазначає Олександр Рязанцев, - я переїхав з Києва до Покрова у 2010-му, справжній потужний поштовх до створення комфортного середовища було дано цього року, коли стали відчутними результати: нові дороги, прибрані дворові сміттєві майданчики, впорядковані сквери. Ми з дружиною радіємо, що живемо у затишному домі, де піклуються про людей і сьогоднішня приємна подія лише підтверджує те.
За словами пацієнтів, зустріч дарувала відчуття новорічного свята, позитивні емоції, які важливі не менше медикаментозного лікування.
Прес-служба міського голови.

бажали здоров’я й щастя у новому році. Зображення 2

бажали здоров’я й щастя у новому році. Зображення 3