І знову серед лідерів

і знову серед лідерів. Зображення 1
Початок квітня ознаменувався низкою професійних турнірів, на яких вихованці Дитячо-юнацької спортивної школи управління освіти вкотре піднялися на п’єдестал перемоги.


Спортивний рік триває, для вихованців ДЮСШ він насичений наполегливою працею, відповідно, і результатами. Покровчани незмінно серед найсильніших, впевнено утримують пальму першості. Не перестають дивувати наші дзюдоїсти, учні Сергія Сінілова. На Всеукраїнському турнірі в Одесі, присвяченому Всесвітньому дню здоров’я, наші дівчатка отримали перемогу серед 120 учасників. Срібло завоювали Ліза Литвиненко, Євангеліна Соколова, бронзу – Вікторія Звєрєва.
З бронзою завершив IV Всеукраїнський турнір з дзюдо серед юнаків, що проходив у Києві, Олександр Шаповал. Він упевнено провів бої, довівши свої лідерські позиції.
Серед незаперечних чемпіонів і акробати, вихованці Ольги Образцової, Наталії Токмань, Тетяни Венгер, Василіси Мацокіної. На відкритому турнірі Харкова наша команда здобула десять золотих, вісім срібних, дев’ять бронзових медалей. Усі без винятку 27 спортсменів повернулися з винагородами.
Сьогодні на переможців очікують наступні турніри у яких вони мають намір піднятися на вершини рейтингових таблиць. Підготовка до них вже триває.
Прес-служба міського голови.

і знову серед лідерів. Зображення 2

і знову серед лідерів. Зображення 3