І знімати кіно теж

і знімати кіно теж. Зображення 1
Вчаться наші школярі, не боячись конкурувати у вмінні передавати життя через кінематограф.


Учні середньої школи № 2 не вперше експериментують з камерою, увічнюючи миті навчання у зафільмованих сюжетах. Тож запрошення до участі у конкурсі, оголошеному Головним територіальним управлінням юстиції у Миколаївській області, сприйняли як можливість показати своє бачення цікавої теми.

Шкільній знімальній групі було запропоновано створити короткометражне кіно чи відеоролик, присвятивши дню захисту дітей. Робота тривала з лютого по травень, в неї включились представники усіх областей України.

Юні покровчани працювали разом зі своїми вчителями – Н.Ю.Скрябіною та Є.П.Комаровою. У  роботу вклали всю свою фантазію, з нетерпінням очікуючи остаточних результатів.
Висновки журі стали справжньою винагородою юним кінематографістам: володарем другої премії визнано Софію Большакову, третьої – Володимира Сухіна.
З творчою перемогою шкільних режисерів на своїй сторінці у фейсбук поздоровив міський голова Олександр Шаповал, бажаючи нових яскравих звершень. Юні таланти запевнили, що ітимуть далі, підкорюючи вершини й здійснюючи мистецькі мрії.
Прес-служба міського голови.

і знімати кіно теж. Зображення 2