Христос народився!

христос народився!. Зображення 1


В сьогоднішній день по всіх православних храмах дзвони торжествующе закликають нас відкрити свої серця, щоб Христос Бог увійшов у наше життя і наповнив його змістом, миром і радістю. Подібно до того, як це зробили дві тисячі років тому мудреці з далекого краю, що прийшли поклонитися Божому Дитятку й віддати Йому свої дари.
Відтоді Рі здво Христове – це свято Божої любові, яке звіщає нам, що всі ми діти Божі, і Він запрошує нас прийняти Його в наші серця.
Тож будемо молитися Богонемовляті Ісусу, щоб дух Його святої любові оселився в наших серцях. Нехай вони будуть яслами, готовими прийняти Христа, а наші добрі справи — дорогоцінними дарами, які ми завжди готові принести Йому.

І нехай у ці різдвяні дні відчують нашу любов і отримають нашу допомогу всі, хто цього потребує. Нехай ця любов і добродіяння зцілять рани образ і розділень, принесуть людям радість і порозуміння. І нехай щодалі сильніше звучить благовістя ангельського хору: “Слава в вишніх Богу і на землі — мир, в людях — благовоління!”.
Сердечно вітаю усіх вас, улюблені брати і сестри, з благословенним святом Різдва Христового та Новоліттям.
Закликаю на всіх благословення Боже, бажаю щастя, здоров’я, довгих років життя, добробуту, процвітання, усіх небесних та земних благ. Нехай світло Віфлеємської Зірки осяє кожну домівку, зігріє кожне серце любов’ю та милосердям Божим, принесе мир і злагоду!
Протоієрей Володимир Качан, благочинний Покровського благочиння.