Хай вічно горить вогонь пам’яті

хай вічно горить вогонь пам’яті. Зображення 1

Сьогодні минає 73 роки від остаточного звільнення та вигнання з території України останніх гітлерівських загарбників. Навіть через багато десятиліть цей світлий День не втратив гіркого присмаку - скільки горя та сліз принесла Друга світова...

Покровчани не забувають трагічні сторінки історії.

 

 

Напередодні, про це нагадували тематичні заходи, зустрічі, виставки, що проводилися у закладах освіти та культури.

28 жовтня біля усіх братських поховань, меморіалів та пам’ятних знаків згадували Великий подвиг. Представники влади, підприємств, організацій, установ, громадських організацій, ветерани, військослужбовці, школярі, небайдужі мешканці міста взяли участь в урочистостях.
Хвилиною мовчання вшановували пам'ять полеглих визволителів та усіх співвітчизників, які не пережили війну. Наголошували на визначній ролі України у Другій світовій, жертовності нашого народу і тій страшній ціні, яку заплатив кожний шостий українець, за право вільно жити на своїй землі.
На жаль, і сьогодні переживаємо тривожні часи, українцям доводиться протистояти агресору. Сила духу та непохитна віра у торжество справедливості визволителів часів Другої світової, надихає сучасників на захист рідної землі, яку хочемо бачити під мирним небом – заможною та квітучою.
На завершення урочистостей, присутні поклали квіти до обелісків.
Прес-служба міського голови.

хай вічно горить вогонь пам’яті. Зображення 2

хай вічно горить вогонь пам’яті. Зображення 3

хай вічно горить вогонь пам’яті. Зображення 4

хай вічно горить вогонь пам’яті. Зображення 5