Для тих, хто літа не рахує

для тих, хто літа не рахує. Зображення 1

Замість клубної музики – ретро та сучасна естрада, замість молодих роками – юні душею. Вечір відпочинку, який має стати щотижневим, учора дебютував у Будинку творчості.

Хто сказав, що бабусям гоже лише пекти пиріжки, в'язати носки та розповідати внукам казки? Звичайно, багаті літами покровчани все це вміють, а ще - вести кулінарні блоги, збираючи тисячі підписників, ставати фіналістами талант-шоу, бути незамінними професіоналами та  багато дечого.
На нас тиснуть стереотипи, та все ж сучасні пенсіонери зовсім інші. Вони бажають пізнавати світ та залишатися активними членами суспільства. Саме тому Покров тримає курс на створення умов для самореалізації молодих душею.
В університеті ІІІ віку літні містяни вчаться  комп’ютерній грамоті та користуватися соціальними мережами, розвивають творчі здібності, здобувають нові вміння та навички.
Соціальний проект "Спортивні бабусі" згуртовує навколо себе усіх, хто бажає залишатися в тонусі та цінує приємне спілкування.
А тепер урізноманітнювати змістовне дозвілля покровчан золотого віку будуть і вечори відпочинку, які згідно розпорядження міського голови, відтепер проходитимуть кожної неділі у Будинку творчості.
У теплу пору згадати молодість збиралися біля фонтану. Аби відчути атмосферу 70-их, і переконатися, що душа не старіє, приходили і молодші покоління. Хоча на "танцполі" вони бачили не бабусь з дідусями – блиск в очах, енергійні рухи, пряма постава, здається, скинули з плечей вантаж прожитих років і почуваються на вісімнадцять. Стає зрозуміло – це не просто танці, а можливість відволіктися від проблем і забути про хвороби.
Тож, якщо життя втрачає фарби, а осіння депресія атакує - допоможуть танці. Покращення настрою, бадьорість духу та тіла гарантують вечори відпочинку. Місце зустрічі – танцювальна зала БТДЮ, щонеділі, о 18.00.
Прес-служба міського голови.

для тих, хто літа не рахує. Зображення 2

для тих, хто літа не рахує. Зображення 3