Головне питання – безпека життєдіяльності

головне питання – безпека життєдіяльності. Зображення 1
Осінньо-зимовий період – це завжди час посиленої уваги. Рятувальники не тільки застерігають, зустрічаються із мешканцями міста, аби вкотре нагадати про правила безпеки.

 

Для співробітників міського відділу ДСНС профілактична діяльність – невід’ємна частина роботи, а з настанням холодів цей напрямок є першочерговим. Для містян не в дивину рейди, що проходять спільно з волонтерами. Рятівники щодня зустрічаються з людьми, нагадують правила пожежної безпеки, роздають інформаційні листівки, попереджуючи нещасні випадки, які можуть статися через необережне поводження з побутовими та приладами обігріву.

 

головне питання – безпека життєдіяльності. Зображення 2

Про те, що прості правила рятують життя, розповідають школярам та вихованцям дошкільних закладів, проводячи зустрічі-тренінги. Вони проходять у цікавій доступній формі, аби малеча знала алгоритм дій на випадок можливої небезпеки.

головне питання – безпека життєдіяльності. Зображення 3
Зустрічі тривають не тільки у закладах освіти, а й на базі пожежної частини, де діти дізнаються про таку непросту і важливу роботу рятувальника. Кожна екскурсія супроводжується обов’язковими запитаннями й відповідями з правил пожежної безпеки. За словами рятувальників, цей напрямок роботи є надзвичайно важливим, адже вже з малечку дітям закладаються необхідні знання з безпеки життєдіяльності.
Прес-служба міського голови.