Два золота міжнародного турніру у покровчан

 

 

Блискуче завершили свої виступи наші акробати, піднявшись на найвищу сходинку п’єдестала – абсолютних чемпіонів.

Протягом трьох днів у Польщі вирували справжні спортивні пристрасті. Найсильніші акробати брали участь у дев’ятому  міжнародному турнірі. Серед представників інших країн – покровчани. Наше місто належить до розряду тих, де розвивається школа акробатики, а її вихованці та тренери займають професійні позиції. Покров входив у число лідерів міжнародних турнірів, показав себе і цього разу.

Достойною зміною нашим титулованим акробатам Івану Хажанцю та Миколі Земляному є змішані пари - Артур Євтушенко - Катерина Гужва ; Спартак Заульський - Орина Забутна. Вихованці Ольги Образцової та Василиси Носик показали відмінну підготовку, спортивний характер та волю до перемоги. Покровчани здобули золото міжнародного турніру, піднявшись на найвищі сходинки п’єдесталу.

Для Артура Євтушенка та  Катерини Гужви це стало черговим екзаменом, адже днями раніше вони посіли четверте місце на Чемпіонаті України. Спортсмени довели, що робота над собою, цілеспрямованість та віра у перемогу - це шлях до нових здобутків і висот.

Попереду у покровчан їх ще буде багато, адже в них є головне – міцна згуртована команда та підтримка рідного міста.

Прес-служба міського голови.