Другий обласний конкурс Z_ефір: старт надано!

другий обласний конкурс z_ефір: старт надано!. Зображення 1Вчора у Покрові пройшов перший кастинг Зефіру, як і минулоріч, наше місто розпочинало великі творчі перегони, даючи старт мистецькому форуму.
Вже близько двох тисяч дітей подали заявки на участь у конкурсі, що проходить за підтримки облдержадміністрації та облради. Z_ефір завоював серця юних музикантів, танцюристів, театралів, він став головною творчою платформою, де кожна дитина може заявити про себе.
Цього року конкурс розширив географію міст, де тривають відбіркові тури, тож мешканці всієї Дніпропетровщини матимуть можливість спробувати свої сили на великій сцені.
Наше місто зустрічало учасників з Нікополя, Нікопольського району і, звичайно, з Покрова. Творчі колективи, солісти – сотні дітей підготували цікаві, різножанрові номери. Хтось вперше брав участь у Зефірі, а дехто вже мав досвід минулого року.
Їх, а також їхніх батьків та численних глядачів, вітали радник голови облдержадміністрації Ольга Горб, міський голова Олександр Шаповал.другий обласний конкурс z_ефір: старт надано!. Зображення 2.Вони бажали яскравих вражень, незабутніх емоцій та перемог.

Z_ефір виправдовував надії та очікування вже з перших хвилин. Феєричне відкриття з креативними ведучими телепроекту "Успішний Я" налаштовувало на вдалі виступи. Прослуховування проходили за окремими локаціями, було передбачено фотозону, де з конкурсантами спілкувалися журналісти 34 каналу. Сучасний звуковий супровід, софіти й оформлення сцени доповнювало атмосферу, створену організаторами. Цього року, як і минулого, виступи Zефірівців оцінювало і професійне журі, і креативне. другий обласний конкурс z_ефір: старт надано!. Зображення 3До складу останнього увійшов переможець першого Z_ефіру Максим Прилипко та відома вже - Валерія Жиркевич.
Учасники виступали в декількох номінаціях – вокальній, інструментальній, оригінального жанру, хореографічній та театральне мистецтво.
Рівень підготовки номінантів – 2019, сценічна подача вражали журі, на чому наголошувала Ольга Горб, підкреслюючи, наскільки сильними є виконавці, серйозними та глибокими за змістом номери.

другий обласний конкурс z_ефір: старт надано!. Зображення 4Покров був широко представлений в усіх номінаціях, виконавцями соло, і колективами. Ділячись враженнями, діти із захватом розповідали про свої виступи, про конкурс, який став для них справжнім святом.
-Щасливі обличчя дітей – це і є Z_ефір, на який з нетерпінням очікували юні артисти, - говорить міський голова Олександр Шаповал, - конкурс відкриває можливості кожній дитині проявити себе. Це надзвичайно важливо, спасибі ДніпроОДА, облраді за впровадження та підтримку такої ініціативи. Сьогодні ми бачимо кращих серед кращих. Бажаю Z_ефіру запалювати нові зірки і крокувати до нових перемог.
Кастинг у Покрові задав гарний тон, вже наступним естафету прийме Павлоград. Імена ж переможців першого туру, хто увійде до числа півфіналістів, будуть оголошені пізніше. Тож чекаємо результатів та слідкуємо за конкурсними новинами з офіційної сторінки Z_ефір у фейсбуці.
Прес-служба міського голови.

другий обласний конкурс z_ефір: старт надано!. Зображення 5

другий обласний конкурс z_ефір: старт надано!. Зображення 6

другий обласний конкурс z_ефір: старт надано!. Зображення 7

                                              другий обласний конкурс z_ефір: старт надано!. Зображення 8 другий обласний конкурс z_ефір: старт надано!. Зображення 9

другий обласний конкурс z_ефір: старт надано!. Зображення 10