Дорогі земляки!

дорогі земляки!. Зображення 1
Прийміть найщиріші вітання і побажання з нагоди великих державних свят – Дня Незалежності України та Дня Державного Прапора!
Двадцять п’ять років тому здійснилася споконвічна мрія нашого народу – бути господарем на своїй українській землі.
У День головних свят нашої країни поздоровляю і низько вклоняюсь усім, хто вкладає в Україну свою працю та інтелект, хто боронить і захищає її від ворога, хто примножує її багатства і славу.
Найбільше багатство нашого міста – це його мешканці: щирі та працьовиті. Всі здобутки і позитивні зміни в нашій громаді відбуваються завдяки вашій щоденній напруженій праці. Я вдячний вам за все те добре, що ви зробили і робите для розквіту та добробуту рідного міста. У свою чергу, і міська влада наполегливо спрямовує зусилля на те, щоб життя кожного з вас ставало комфортнішим і сучаснішим. Маю щире прагнення, щоб ми з вами зберегли таке порозуміння, взаємну повагу і підтримку для подальшого розвитку нашого міста.
Тож докладаймо спільні зусилля для завершення великої місії – зберегти, розбудувати та уславити рідне місто, нашу Велику Єдину Україну.
Нехай над нашою державою завжди буде мирне небо, а у серці кожного побільшає добра. Хай кожен крок вперед буде багатий на перемоги, а кожен успіх робить нашу державу, як і кожного українця, міцнішим.

З повагою, міський голова Олександр Шаповал.