Дорогі ветерани, земляки!

 дорогі ветерани, земляки!. Зображення 1

Сердечно вітаю Вас з Днем Перемоги над німецько-фашистськими загарбниками, Днем доблесті і героїзму, 71-ою річницею Великого Подвигу Патріотів!
День Перемоги назавжди залишиться днем нашого національного тріумфу, символом героїчного минулого, величі духу і братерства. Стійкість, мужність і самовідданість на полях битв і на трудовому фронті в ім'я Перемоги над нацизмом – істинний приклад патріотизму для нащадків.
9 травня – це суміш печалі й радості. За чотири роки війни Україна заплатила за свою свободу, за право жити на власній землі більше ніж десятьма мільйонами життів своїх синів та дочок. Багатьом героям, полеглим на полях битв, не судилося побачити Велику Перемогу. Сьогодні, в 71-шу річницю героїчного подвигу, немає поряд і багатьох з тих, хто, відстоявши свободу і незалежність Батьківщини, повернулися в післявоєнну розруху, мужньо подолали всі тяготи, відновили зруйновані міста і села.
Пам'ять про героїв непідвладна часу, як непідвладна часу любов до Батьківщини. Так було і буде завжди – і через десять років, і через століття… Обов'язок нинішніх поколінь – бути гідними продовжувачами справи переможців, що вирвали країну з лап фашистів, що врятували її і зберегли прекрасною і квітучою.
Низький уклін ветеранам! Щиро бажаю Вам міцного здоров'я і довголіття, добра і радості, оптимізму і непохитної віри у те, що завтрашній день буде світлішим і щасливішим!
Вічна слава ветеранам - переможцям!
Нехай мир і злагода завжди живуть на нашій землі!
Слава Господу Богу, слава вам і слава нашій любій Україні!
З повагою, міський голова Олександр Шаповал.