Дорогі ветерани – земляки!

дорогі ветерани – земляки!. Зображення 1
Від усього серця вітаю Вас зі світлим Днем – 75 річницею звільнення Покрова від фашистських загарбників!
Понад сім десятиліть минуло з тієї, історичної миті, коли на нашій рідній землі затихли гармати – настав довгоочікуваний мир.
Понад два роки окупації, вісім тисяч загиблих, десятки відправлених на примусову працю – така, страшна ціна ворожого режиму.
Жителі Покрова пам’ятають про це. Навічно зберігають у пам’яті 4 лютого 1944-го, коли у ході Нікопольсько-Криворізької операції наш край було звільнено від загарбника. За щастя й майбутнє наступних поколінь полягло майже дві тисячі солдат. Це священна для кожного з нас дата, бо за нею – народний подвиг.
Я вклоняюсь нашим ветеранам, героям фронту, підпілля й тилу, дітям війни, солдатським вдовам, хто наближав Перемогу, піднімав з руїн рідне місто.
Ви – наша гордість і слава, Ваша мужність і відвага є прикладом для воїнів, хто сьогодні боронить територіальну цілісність та неподільність України.
У цей, визначний День, бажаю землякам, нашим дорогим ветеранам, щастя і благополуччя, міцного здоров’я. Процвітання, добра і миру нашому рідному Покрову – нашій Україні!
З повагою, міський голова Олександр Шаповал.