Дорогі учні та студенти, освітяни та батьки!

дорогі учні та студенти, освітяни та батьки! . Зображення 1Прийміть мої  щирі вітання з нагоди початку  нового навчального року!

Незабаром пролунає перший дзвоник, який покличе малечу, юнь і молодь на перший урок, першу лекцію.Саме цей день має стати для них вдалим стартом у велике життя та у безкрайній світ нових знань і цікавих відкриттів.

Перший день нового освітянського року - це день зустрічей, посмішок та побажань, це хвилювання, надії, перспективи. Вірю, що любов батьків і професійність педагогів виконають свою місію й допоможуть нашим дітям стати грамотними, самостійними, відповідальними творцями новітньої історії нашої Держави.

Особливо хвилюючим та найбільш очікуваним це свято для першокласників, які вперше переступлять поріг Нової українької школи. Це свято не тільки для малечі, яка вперше сяде за шкільну парту, а й учнів старших класів, котрі дорослішають і набираються мудрості у стінах школи, і студентів, які роблять перші кроки до здійснення своїх заповітних мрій, і для батьків, які все життя ідуть поруч зі своїми дітьми цим непростим шляхом, і тих, без чиєї допомоги, лагідного погляду, слушної поради не проходить жоден день – учителів.
Низький уклін та щира подяка, Вам за Вашу благородну працю – не лише давати дітям знання, а й формувати їхню національну свідомість та гідність, почуття вірності, любові до Батьківщини, вчити любити та поважати свої традиції та історію. У цей непростий для нашої країни час саме Ви виховуєте гідних послідовників Героїв України, патріотів та справжніх громадян.
Щиро зичу школярам працьовитості й допитливості, студентам – глибоких знань та успішної самореалізації, педагогам – творчого горіння та задоволення досягнутим. А батькам – гордості за своїх дітей! 
Давайте зробимо цей навчальний рік роком нових можливостей, партнерства і творчого зростання.
Щиро бажаю всім миру, здоров’я, творчого натхнення і професійного зростання. Нехай у новому навчальному році виправдаються надії, реалізуються найсміливіші плани та здійсняться усі мрії!
З повагою, міський голова Олександр Шаповал.