Дорогі школярі! Шановні батьки та вчителі!

дорогі школярі! шановні батьки та вчителі!. Зображення 1
1 вересня завжди особливо хвилюючий день, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Попереду у юних мешканців міста Покров – нові відкриття. Разом із ними у подорож до країни знань рушають батьки і вчителі, аби стати для дітей порадниками і помічниками у нелегкій справі здобуття освіти.

Хочеться вірити, що ці мандри будуть цікавими і корисними, принаймні ми, дорослі у владі, доклали всіх зусиль, аби зробити перебування у міських закладах освіти комфортним, щоб в класах було тепло, світло і затишно. Предметна увага, цьогоріч, приділена капітальному ремонту покрівель, утепленню гімнастичної зали дитячої спортивної школи, ремонту систем опалення та водопостачання. Комплексно вирішено питання устаткування дошкільного відділення новоствореного навчального закладу – навчально-виховного комплексу № 2.

Перший день завжди особливий, адже попереду важливий період – час навчання. А здобуті в школі знання – це той компас, який допоможе орієнтуватися в океані життя.
У нас багато планів, нових ідей, цікавих проектів, які обов’язково будуть втілені в наших школах, дитсадках, позашкільних закладах. Але найголовніше, щоб вчились наші діти під мирним небом!
Бажаю усім міцного здоров’я, творчих успіхів, гарних результатів у навчанні, оптимізму та миру! Рушаймо з гарним настроєм в добру путь до країни знань!
Ваш міський голова Олександр Шаповал.