Дорогі покровчани! Вітаю вас із Днем нашого рідного міста!

Сьогодні наш Покров став ще на рік мудрішим, сильнішим та стійкішим.

У важкий час, коли Україна протистоїть російському агресору, наше місто - вірить і бореться завдяки своїм людям. Кожен із Вас докладає великих зусиль, аби зберегти місто таким же затишним, комфортним та незламним, незважаючи на всі виклики, які принесла війна.

Ви - справжні герої, які кожен на своєму місці творять історію міста тут і зараз. Ваші зусилля — це той невидимий фронт, який щоденно наближає нас до омріяної Перемоги.

Покровчани вміють не лише добре працювати, але й захищати свій дім зі зброєю в руках.

Особливі слова подяки хочу висловити нашим Захисникам і Захисницям, які сьогодні відстоюють Україну, віддають свої сили та свої життя за нашу свободу.

Низько вклоняюся перед тими, хто стоїть на передовій, і шаную пам’ять тих, хто віддав своє життя заради нашого майбутнього. Вічна пам’ять Героям, які вже ніколи не повернуться додому, але назавжди залишаться в наших серцях.

Незважаючи на всі виклики, наше місто живе, бореться і розвивається. Ми донатимо, волонтеримо, працюємо в тилу, підтримуємо один одного і віримо в наше сильне та незалежне майбутнє.

Дорогі земляки!

Бажаю кожному з Вас міцного здоров’я, терпіння, віри у власні сили та в нашу Перемогу.

Нехай наше місто під Покровом Пресвятої Богородиці завжди буде тим місцем, де народжується щастя, де живуть любов і добробут. Нехай Покров продовжує зростати, розвиватись та об’єднувати всіх нас у велику дружню родину.

Нехай збудеться наша головна мрія — мирне небо над рідною землею та Перемога України!

З глибокою повагою та гордістю за наше місто і його людей - міський голова Олександр Шаповал.