Допомагати – системно

допомагати – системно. Зображення 1
За таким принципом триває діяльність заводу «Проктер енд Гембл Трейдінг Україна» з комплексної підтримки найменш захищених верств населення міста. Ідучи шляхом соціального партнерства, спільні з міською владою ініціативи спрямовані на надання всебічної допомоги покровчанам, що опинилися у складних життєвих обставинах, малозабезпеченим та самотнім громадянам.

Опікуватися тими, хто потребує піклування й уваги – не данина моді, а позиція, на чому наголошують у територіальному центрі з обслуговування одиноких непрацездатних громадян. Програма спільної соціальної відповідальності направлена на адресну допомогу у забезпеченні таких необхідних миючих та засобів гігієни. У грудні терцентр отримав понад чотирнадцяти тонн продукції, переданої нужденним. Робота продовжується.
У рамках програми соціального партнерства, вчора заклад знову отримав допомогу, понад дві тонни, у розширеному асортименті продукції заводу, з урахуванням товарів по догляду за дітьми, що буде направлена за призначенням.
Наскільки важливі такі кроки, підкреслюють фахівці терцентру та їхні підопічні, які із вдячністю говорять про системність благочинних починань компанії, добру справу, що твориться небайдужими до долі людей, яким необхідна наша турбота.
Прес-служба міського голови.

допомагати – системно. Зображення 2

допомагати – системно. Зображення 3

допомагати – системно. Зображення 4