До уваги мешканців міста!

 

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території  України короновірусу COVID-19”, задля забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення міста, у Покрові вводиться карантин.

Відповідно  до рішення міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, призупиняється навчальний процес у закладах освіти з  12.03.2020 року до 03.04.2020 року.

Забороняється проведення всіх масових заходів, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

Поставлена низка завдань підприємствам усіх форм власності, перевізникам, закладам охорони здоров’я щодо дотримання санітарно-гігієнічних норм і правил запобігання зараженню інфекцією.

Посилено інформаційно-роз’яснювальну роботу з населенням щодо поточної епідемічної ситуації, наявних ризиків інфікування короновірусом COVID-19, а також засобів індивідуального захисту.

Звертаємося до мешканців міста з розумінням поставитися до ситуації, що склалася, дотримуватись карантинних норм і вимог, санітарно-гігієнічних та профілактичних правил, у випадку захворювання терміново звертатися до лікарні.

Відділ з питань НС та ЦЗН