Для покровчан працював мобільний офіс МВС

для покровчан працював мобільний офіс мвс. Зображення 1
Така форма роботи є надзвичайно зручною та конструктивною, наближеною до людей. За місцем проживання громадяни мають можливість оформити необхідні документи й отримати кваліфіковану консультацію.


У червні стартував перший прийом регіонального мобільного сервісного центру, переваги роботи якого одразу оцінили мешканці Покрова. З того часу щомісяця, у тісній взаємодії з міським центром надання адміністративних послуг, робота впроваджується у життя.

Останній прийом, що відбувся днями, відвідало близько 30 містян. Покровчани змогли обміняти водійські посвідчення, отримати документ вже міжнародного зразка, довідки про відсутність судимості, здійснити перереєстрацію транспортних засобів.

Така форма роботи дозволяє не витрачати час на поїздки до МРЕО, вирішувати свої питання на місці, про що зазначали відвідувачі.

Пересувний офіс працює за принципом "єдиного вікна", він обладнаний всім необхідним для оперативності надання послуг. Про це свідчать результати прийому. Дізнатися про наступний прийом, який працюватиме за попередніми зверненнями городян, можна у центрі надання адміністративних послуг, розташованому у міськвиконкомі.

Прес-служба міського голови.