Дев’ять призовників із Покрова поповнять ряди Збройних Сил

дев’ять призовників із покрова поповнять ряди збройних сил. Зображення 1
4 жовтня в Україні розпочався осінній призов на строкову військову службу. Цього ж дня Покров урочисто проводжав своїх земляків - майбутніх військовослужбовців. Аби привітати та підтримати юнаків, у Будинку творчості зібралися представники міської влади, воєнкомату, рідні, друзі а також учні старших класів.


Звертаючись до призовників, заступник міського голови Наталія Бондаренко підкреслила, що захищати свою землю – це свята місія, яка лягає на їхні змужнілі дорослі плечі, яка, власне, і відрізняє юнака від справжнього чоловіка. Побажала Наталія Олександрівна, аби в Україні запанував мир, а знання, фізична підготовка, які будуть набуті, довелося застосовувати лише в цивільному житті. І звичайно, пам’ятати чийого вони роду і звідки - гідно нести ім’я жителя міста Покрова.
Військовий комісар міста, підполковник Сергій Дем’янчук, зазначив, що проводжаємо кращих представників молоді міста, котрі поповнять ряди Національної гвардії та Збройних Сил України, а також нагадав, що військовослужбовці строкової служби за законом не відправляються до зони антитерористичної операції.
Благословив юнаки на воїнство настоятель храму Петра Могили отець Іван.
Завершилися урочистості врученням подарунків від міського голови Олександра Шаповала та побажаннями з честю, гідністю виконати свій конституційний обов’язок, успішно долати усі труднощі армійської служби і повертатися додому здоровими, змужнілими та загартованими.
Прес-служба міського голови.