ДЕНЬ МАТЕРІ - СВЯТО ЛЮБОВІ І ПОВАГИ

 

У другу неділю травня в Україні та в багатьох країнах світу відзначають  День матері.

Це гарний привід для того, аби привітати найріднішу людину, сказати їй теплі слова.

До вітань найрідніших долучились і у Покрові. З нагоди цього дня відбулись зустрічі, майстер-класи та виставки.

Вихованці загальноосвітніх та закладів культури, клубних осередків вітали дорогих мам з їх святом. Діти готували онлайн-привітання та виступи, якими охоче ділилися на сторінках соц мереж.

Працівники Публічної бібліотеки та бібліотечних філій міста проводили для юних покровчан та молоді майстер-класи.

Цікавий творчий процес на свіжому повітрі організували фахівці Публічної бібліотеки. У альтанці парку ім.Б.Мозолевського разом з дітьми виготовляли квітку з солодким сюрпризом. Такі подарунки, зроблені з великою любов’ю, неодмінно стали найкращими для мам та бабусь. А самі учасники отримали гарний весняний настрій від теплої зустрічі та велике задоволення від процесу творчості.

Виготовляли сюрпризи для найрідніших разом з малечею й у і бібліотеці філії №2. Подарунки для мам вийшли чудовими, сонячними та креативними, адже що може бути приємнішим для матусі, як не дарунок рідної дитини, виготовлений власними рученятами!

Підбірка літератури «Поетичне слово про маму», де ніжні слова зізнання в любові, написані майстрами поезії, передають всю ніжність і повагу до матусь, зацікавила читачів публічної бібліотеки та ініціювала цікаві дискусії.

На заході "Поетичний серпантин «Усе починається з мами»", що відбувся у  філії №2, бібліотекарі разом з юними читачами з ніжністю та любов’ю говорили, слухали і читали твори про маму.

У Шолоховському сільському будинку культури  теж згуртували увагою до найрідніших. Діти виготовили гарні малюнки та підготували творчі подарунки.

В Україні цьогорічне свято особливе - обпалене війною... Але підкріплено великою внутрішньою силою та вірою кожної матусі, яка щоденно переймається майбутнім своїх дітей. Ці лихі часи неодмінно минуть. І чудове материнське свято буде сповнене тільки теплом і радістю.

Прес-служба міського голови.