Цієї суботи міський голова зустрівся з мешканцями 14 кварталу, що у селищі Гірник

цієї суботи міський голова зустрівся з мешканцями 14 кварталу, що у селищі гірник. Зображення 1
Обговорити з Олександром Шаповалом наболіле прийшли не тільки жителі кварталу – «Шахти – 22», а й інших районів селища і навіть Рудника.


Розпочали розмову зі змін, які відбулися після останньої зустрічі, зазначивши, що голова стримав слово, ініціювавши наступну . Дякуючи людям, що у вихідний день не відмовилися від діалогу, Олександр Шаповал підкреслив, наскільки важливим є почути про проблеми з перших вуст.

Мешканці Гірника не приховували, питання є. Для жителів кварталу це проблема освітлення, доріг, спільна для всіх приватних секторів – перебоїв електромережі, роботи абонентських служб. Говорили про можливість встановлення додаткової зупинки, пуску ще одного автобусу «дев’ятки», нарікали на певну категорію жителів, що засмічують селище і просили відновити прийом дільничного педіатра. За всіма цими питаннями міським головою були поставлені конкретні завдання керівникам комунальних служб, присутнім на зустрічі, з визначеними термінами виконання. Співпраця з мешканцями міста у такому форматі – триватиме.
Прес-служба міського голови.