Четвер - єдиний санітарний день


10 березня у міськвиконкомі відбулося чергове засідання оперативного штабу, де до відома керівників було доведене розпорядження міського голови про закріплення територій за підприємствами та установами міста для проведення заходів «За чисте довкілля» . Воно передбачає, встановлення єдиного санітарного дня – четверга, у який з метою забезпечення утримання території міста у належному стані, починаючи з 16 березня по 1 листопада на закріплених територіях буде здійснюватися прибирання - видалення чагарників, порослі, покіс карантинних трав, побілка дерев, опор, парканів, бордюрів.
Також на засіданні штабу керівники звітували про зроблене за тиждень.ЖЕО за звітний період виконало 190 заявок, продовжують прибирати територію та вивозити сміття. Працівники «Добробуту» обрізають дерева, відпрацьовують проблемні ділянки з освітлення вулиць. Саночистка працює у штатному режимі.

Благоустрій території здійснюється в закладах освіти, опрацьовується питання зеленої огорожі освітніх закладів, у відповідності до санітарних норм.
У Центрі первинної медико - санітарної допомоги доповідали про стабілізацію ситуації із захворюваності на грип.
У МНС уже фіксують займання сухої рослинності в екосистемі, з цього приводу рятувальники проводять роз’яснювальну роботу серед населення.
Прес-служба міського голови.