Центральна площа з новими новорічними прикрасами

центральна площа з новими новорічними прикрасами. Зображення 1
Святкову інсталяцію сьогодні встановили поблизу красуні-ялинки. Вона доповнила новорічно-різдвяне вбрання, створивши єдину композицію.
Білосніжні шари нагадують сніжки, розсипані площею. Ввечері вони заграють усіма світлодіодними барвами, перетворюючись на казкове сузір’я. Подібні сяючі кулі прикрасять і сквер, доповнивши фарбами резиденцію Святого Миколая.центральна площа з новими новорічними прикрасами. Зображення 2
Комунальники завершують останні роботи. За дорученням міського голови Олександра Шаповала, створюють для містян справжню новорічну казку.
Святковою ілюмінацією запалає Центральна, цьогоріч сніжинки й "спадаючий" дощ з’являться й на інших ділянках вулиці. Десятками вогників спалахнуть дерева, що обрамляють площу ім.І.Сірка. Заграє новорічними вогнями й сквер.центральна площа з новими новорічними прикрасами. Зображення 3
Незважаючи на поки що безсніжну погоду, Покров вкриється нетанучим снігом, заграє для містян святковими барвами. Новорічний настрій і у закладів освіти, котрі оздобили свої будівлі, прикрашаються і торговельні об’єкти.
Місто готується до найочікуваніших, найулюбленіших свят, радіючи новорічним перевтіленням.
Прес-служба міського голови.