Центр первинної медико - санітарної допомоги продовжується укомплектовуватися

Днями до колективу приєднався лікар-педіатр Олександр Олександрович Мирошниченко. Враховуючи побажання містян, лікар вестиме прийом маленьких пацієнтів на Руднику (амбулаторія №1, вул. Київська,9) і в Шолоховому (амбулаторія №6, вул. Лікарняна,1).

Олександр Олександрович з Покрова, навчався у СЗШ №7. По завершенню Нікопольського медичного училища три роки працював медбратом палати новонароджених у пологовому відділенні ЦМЛ. Потім закінчив Дніпропетровську медичну академію за спеціальністю “педіатрія”. Після інтернатури проходив клінічну інтернатуру, що є вищою формою підвищення кваліфікації лікарів-спеціалістів. Має 6 років стажу роботи за спеціальністю, крім лікарні нашого міста працював у Кривому Розі.

Попри перспективи працювати у великих містах, прийняв запрошення з рідного міста. З оптимізмом дивиться на майбутнє в Покрові, спостерігаючи, за змінами, які відбуваються.

Лікар відкритий до підписання декларацій та чекає своїх пацієнтів.

Бажаємо Олександру Олександровичу професійного успіху, щоб у ваших руках завжди була можливість допомогти дітям стати здоровими та щасливими!

Прес-служба міського голови.