БЮДЖЕТ УЧАСТІ - 2021: реалізовано ще один проєкт

 

Відтоді, як у 2017 році в Покрові стартувала міська цільова програма "Парципаторне бюджетування", продовжують успішно втілюватись в життя проєкти-переможці програми “Бюджету участі”. Цього року покровчани теж обрали п’ять проєктів, віддавши за них свої голоси.

Успішно втілено в життя черговий проєкт - “Сучасний спортивний простір на базі стадіону КЗ “СЗШ №6”, який зібрав серед містян найбільшу кількість голосів.

Його автором виступила директор СЗШ №6 Ірина Бондаренко, таке починання підтримав колектив школи та батьківська спільнота. Проєкт передбачав оснащення шкільного стадіону КЗ “СЗШ №6” сучасними спортивними тренажерами.

Сьогодні цей задум вже можна побачити на власні очі. На спортивному подвір'ї навчального закладу встановлено комплекс спортивних тренажерів. Вони мають гарний зовнішній вигляд і, найголовніше, - потрібні для активного заняття фізичною культурою підростаючого покоління.

Створення сучасної спортивної зони з вуличними тренажерами зробить більш якісним, різноманітним і насиченим навчальні заняття школярів та урізноманітнить спортивне дозвілля і відпочинок дітей та молоді житлового мікрорайону. Вже сьогодні спортивний майданчик жваво випробовують дітлахи.

Ще один проєкт Бюджету участі реалізовано. Сподіваємось, що сучасні яскраві тренажери мотивуватимуть молоде покоління активно займатися фізичними вправами на свіжому повітрі, щоб зміцнювати своє здоров'я та бути на боці здорового способу життя.

Прес-служба міського голови.