Бути відповідальним, значить, бути причетним

 

Про це говорили учасники проекту «Твій голос вирішить все», під час тренінгу, що пройшов минулої п’ятниці у Покрові.

У лютому 2019 року за підтримки Управління молоді та спорту ОДА та за сприяння Посольства США в Україні на Дніпропетровщині стартував соціальний проект « Твій голос вирішить все». Його безпосередньою реалізацією займається громадська організація « Ти потрібен Україні», залучаючи до спільної роботи всіх, кому небайдужі ті процеси, що тривають у суспільстві. З проектом ознайомилися мешканці багатьох міст Дніпропетровщині, на минулому тижні практичну участь в ньому взяли покровчани.

Учасникам тренінгу запропонували відчути себе не сторонніми спостерігачами, а учасниками політичного процесу. Зрозуміти, що таке представницькі посади й органи, «спробувати» себе у ролі Президента, депутатів усіх рангів, мера. Показати знання головного закону – Конституції. Тренінг проходив в ігровій формі, що важливо, без агітацій за ту чи іншу політичну силу.

Учасники запевняли, такі проекти не лише цікаві – необхідні, бо дозволяють зрозуміти увесь виборчий процес, наскільки від рішення кожного з нас залежить доля країни. Він створений за принципом «рівний-рівному», - підкреслила голова ГО «Ти потрібен Україні» Лілія Вірьовкіна, - дозволяє активізувати внутрішній потенціал, показати, що політика - це те, що відбувається навкруги нас і що кожен голос – важливий.

Прес-служба міського голови.