Безцінний досвід. Дві пари акробатів міської ДЮСШ виступили на Чемпіонаті Європи

Днями в Ізраїлі завершилися змагання Чемпіонату Європи зі спортивної акробатики серед юнаків і юніорів.

Честь представляти Україну у складі Збірної команди на цьому турнірі отримали відразу дві пари вихованців відділення акробатики міської ДЮСШ ім. Дані Дідіка. Вихованці тренера Ольги Образцової: Орина Забутна — Спартак Заульський і Катерина Гужва — Артур Євтушенко.

Для наших акробатів це було неабияким випробуванням, адже їм довелося змагатися з найсильнішими представниками цього виду спорту з різних країн Старого світу.

Як для дебютантів престижних змагань європейського рівня покровчани показали дуже достойні результати. Так, Орина Забутна - Спартак Заульський увійшли до десятки кращих пар, а Катерина Гужва та Артур Євтушенко за сумою балів стали тринадцятими.

Місто підтримало участь наших спортсменів у престижних міжнародних змаганнях.

Покровчани слідкували за перебігом Чемпіонату в режимі онлайн, вболіваючи за земляків. Безліч коментарів у підтримку наших хлопців та дівчат, серед них і міського голови -“Ви молодці! Найголовніші перемоги у вас ще попереду!”

Вітаючи вихованців, директор Дитячо-юнацької спортивної школи ім. Д.Дідіка Ірина Бакієва також подякувала Олександру Шаповалу за небайдужість та всебічну підтримку обдарованих дітей.

Вітаємо спортсменів та тренера з  вагомим результатом. Чекаємо нових впевнених перемог!

Прес-служба міського голови.