Авторська програма психолога Лілії Дробот отримала визнання Всеукраїнського рівня

“ Веселка здоров'я“ - це не єдина власна розробка, яку практичний психолог дитячого садка №13 “Малятко” використовує у своїй повсякденній діяльності та успішно популяризує через фахові конкурси та видання.

Проте саме вона, пройшовши міський та обласний етапи Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів та соціальних педагогів “Нові технології у новій школі”, дійшла до фіналу.

Про фаховий рівень корекційно -розвивальної програми свідчить той факт, що раніше вона увійшла до збірки “Досягнень психологів, логопедів, дефектологів ДНЗ України”, де зібрано кращий досвід впровадження здоров’язбережуючих технологій у дошкільних закладах.

 “Веселка здоров'я” брала участь і в конкурсі “Здорова дитина — квітуча країна” від журналу “Розкажи онуку”.

Днями стало відомо, що авторська програма Лілії Володимирівни у номінації “Профілактичні програми” нагороджена дипломом ІІ ступеню Всеукраїнського конкурсу.

Журі високо оцінило науково-методичне обґрунтування програми досвідченого психолога , використані методики та технології, переконливими були і практичні результати програми, направленої на збереження та зміцнення психологічного здоров'я дітей дошкільного віку.

Вітаємо Лілію Володимирівну та колектив дитячого садка №11 з переконливою перемогою, бажаємо подальших успіхів на професійній ниві!

Прес-служба міського голови.