Андрій Шипко домігся передачі автодороги Нікопольської дамби на баланс Укравтодору

андрій шипко домігся передачі автодороги нікопольської дамби на баланс укравтодору. Зображення 1
7 липня відбулося підписання акту прийому-передачі Нікопольської дамби №8 з Держагентства водних ресурсів на баланс Укравтодору. Акт підписали заступник начальника обласної Служби автодоріг Іван Лебединський і начальник Нікопольського регіонального управління водних ресурсів Олександр Скрипець.


Відповідно до документа, Укравтодор бере на себе зобов'язання з виконання капітального ремонту і подальшого утримання дорожнього полотна дамби. Сама ж дамба належить до Агентства водних ресурсів. Тому сьогодні, на думку Івана Лебединського, важливо привести в порядок не тільки дорожнє покриття, але й сам насип.
Іван Лебединський зазначив, що це важливе для водіїв регіону рішення було прийняте в ході наради, що відбулася в Кабінеті Міністрів за участю народного депутата України Андрія Шипка. Саме завдяки його наполегливості й вимогливості, багаторічна проблема ремонту дамби починає вирішуватись.
– Андрій Шипко – людина слова, – переконана його помічник Тетяна Мороз. – І, пообіцявши вирішити цю наболілу проблему, він зробив для цього все. Протягом двох років працював з чотирма міністерствами. Було прийнято 75 нормативних документів. Рішення приймалось на рівні Прем'єр-міністра. Тому з упевненістю можна сказати – це заслуга народного депутата, що сьогодні зроблено перший крок на шляху реальних змін автодороги через дамбу.

Прес-служба народного депутата.