Актуальність питань визначають мешканці міста

актуальність питань визначають мешканці міста. Зображення 1
На цьому наголошував міський голова, підсумовуючи результати чергового прийому.


Сьогодні до міськвиконкому прийшло близько 60 містян, аби обговорити з Олександром Шаповалом найнагальніше. Левову частку складали соціальні питання, мова йшла і про комунальні, зокрема проведення поточних ремонтів цоколів будинків, козирків, покрівель, температурних швів, впровадження програми децентралізації теплопостачання.

З проблемою підтоплення підвалів багатоповерхівок звернулися мешканці Центральної, 85, Правди, 33. Через порушення будівельних норм, з часів здачі будинків у експлуатацію, кінця 80-х, жителі оббивають пороги інстанцій. Сьогодні міською владою здійснюються кроки з виправлення ситуації, про що предметно говорили з людьми.
Не знімається з порядку денного і питання освітлення, його піднімали мешканці Шляхової (Кірова), Виборгської, також санітарної обрізки дерев, щодо останнього люди повідомляли про зволікання комунальників. Факт, який міський голова взяв під особистий контроль. Нарікали містяни на недотриманні деякими розважальними закладами графіків роботи, порушенні громадського порядку.
Обговорювали і результати минулого прийому. Так, жителі Центральної, 85, Партизанської, 59, Чайкіної, 27 дякували за оперативність у вирішенні піднятих проблем.
Цього дня більшість питань було розв'язано на місці, решту взято до опрацювання.
Прес-служба міського голови.