Акцент на об’єктах соцсфери

акцент на об’єктах соцсфери. Зображення 1
Результатом системної роботи влади є планомірне впровадження проектів розвитку. У рамках міської Програми благоустрою міста, за підтримки народного депутата України Андрія Шипка, депутата облради Марини Петросянц планується покращення соціальної інфраструктури.


Благоустрій громадського простору став темою обговорення міського голови Олександра Шаповала, його заступника Наталії Бондаренко з депутатом облради Мариною Петросянц. Зустріч тривала не у кабінетній тиші, на території соцоб’єктів, у дворах найбільш населених мікрорайонів, обраних самими містянами для благоустрою.
-Ми ставили перед собою завдання, виходячи із потреб громади, орієнтувалися на звернення людей, які вказували на проблемні моменти. Перед тим, як вийти з ініціативою спільної реалізації до Андрія Шипка, Марини Петросянц, комплексно вивчали питання. Важливо, що наші починання завжди отримують позитивний відгук у народних обранців, які переймаються процесом розбудови Покрова, - зазначає міський голова.
Вже незабаром розпочнуться роботи з облаштування найбільш затребуваних зон відпочинку - дитячих майданчиків у дворах старої частини міста та 35-го мікрорайону. На прохання мешканців Рудника буде встановлено спортивні тренажери на території другої школи. Вивчається питання і щодо можливості реконструкції спортивного майданчика ліцею та облаштування скверу дитячої поліклініки. Депутатські субвенції направлять на розвиток соціальної інфраструктури.
Сьогодні вже можна побачити результати цілеспрямованих зусиль міської влади із залучення обласних коштів на вирішення проблем Покрова. Завершено реконструкцію дорожнього полотна на Медичній, де Олександр Шаповал та Марина Петросянц побували під час робочої поїздки. Паралельно було перевірено хід ремонтних робіт, що тривають у мікрорайонах за міським планом благоустрою. Наскільки своєчасні широкомасштабні реконструкції та очікувані зміни, говорили мешканці з якими тривало тісне спілкування. Говорячи з головою та обласним депутатом про найближчі перспективи, люди не оминули і  питання децентралізації теплопостачання.
- Ми відкрито говоримо, що фінансово-економічна ситуація тепломереж свідчить про припинення діяльності підприємства, - підкреслив Олександр Шаповал, - усвідомлюємо і наслідки. Люди не повинні залишитися заручниками ситуації, яка склалася протягом останніх 20 років. Сьогоднішні зусилля максимально сконцентровані на забезпеченні пільгових верств населення індивідуальними приладами опалення.
Прес-служба міського голови.

акцент на об’єктах соцсфери. Зображення 2

         акцент на об’єктах соцсфери. Зображення 3

         акцент на об’єктах соцсфери. Зображення 4