”VeloPokrov” продовжує мандрувати містом

 

Усього кілька тижнів тому, наприкінці липня, відділ молоді та спорту виконкому закликав усіх прихильників велосипедного спорту стати учасниками нової активності. І вже цієї неділі ”VeloPokrov” вітав нових членів своєї спільноти.

Прагнення розвивати велоспорт та пропагувати здоровий спосіб життя знайшло відгук у покровчан, які цілими родинами підтримали соціально-оздоровчий проект. Цього разу учасники ”VeloPokrovа” значно збільшили дистанцію, помандрувавши до мальовничих місць Шолоховського водосховища. Разом з ними вже незмінно були досвідчені велосипедисти.

Тут можна було побачити й учасників інших цікавих проектів, таких як «мама-клуб», «ранкова йога». Найменшому з велосипедистів було лише чотири, найдосвідченішому – за шістдесят. Загальна доброзичлива атмосфера, спільне захоплення, об’єднали всіх, хто виступає за екологічне та змістовне дозвілля. За дві години подорожі близько 20 учасників подолали 28 км. Справжнім подарунком для наполегливих став відпочинок у прохолоді водосховища.

Вже наступну свою зустріч спільнота присвятить визначній даті – Дню Незалежності України. З національними прапорами прихильники велоспорту проїдуть територією міста та завершать подорож біля Токівського водосховища. Відділ молоді та спорту запрошує приєднатися покровчан до такої ініціативи.

Сьогодні Покров може бути прикладом впровадження соціальних проектів, серед яких і ”VeloPokrov”. За словами міського голови Олександра Шаповала, це надзвичайно важливо, впроваджувати починання, які цікаві покровчанам, котрі ініційовані містянами, це саме та перспектива, яка визначає пріоритетність, нагальність і затребуваність.

Прес-служба міського голови.