72-ий рік пам’яті

 

72-ий рік пам’яті. Зображення 1
В історії міста Покров є події та дати, які назавжди залишаться у пам’яті поколінь. Найзначуща з них – День визволення нашого краю від фашистських загарбників.


Щороку, четвертого лютого, усі дороги ведуть до священних для Покроввців місць – на Алею Слави та до братських поховань.
Світлом вічного вогню вдячної пам’яті осяявся і меморіал у селищі Рудник. Разом з рудничанами, представниками трудових колективів, школярами доблесних оборонців і визволителів вшановував  міський голова.
- Десятиліття не зменшили значення подвигу наших мужніх визволителів, а навпаки, вкотре довели, що мир – це дуже тендітна річ і немає нічого ціннішого за мир, злагоду та спокій у державі, - зазначив Олександр Шаповал, звертаючись до громади та оголошуючи хвилину мовчання по загиблим.
- Немає більшої любові, як хто душу свою положить за других своя, - нагадав біблійну істину благочинний Нікопольського району та міста Покров протоієрей Володимир, відслуживши панахиду за полеглих тут воїнів, за кожну невинну душу, загиблу в час війни.
На завершення мітингу квіти та вінки лягли до підніжжя обеліску – 72 річниця перегорнула ще одну сторінку історії міста.

72-ий рік пам’яті. Зображення 2
Прес-служба міського голови.