Зустрінемо разом Старий Новий рік

 

Захоплюючою новорічною казковою пригодою "Фантастичні пригоди смаколиків та їх друзів" зустрічали гостей на Василів вечір, щедрий вечір, День Святої Меланії у Дитячій школі мистецтв.

Цей день в народі називають святом Меланки або щедрим вечором, а за старим стилем це був переддень Нового року (31 грудня). Наші предки до Нового року накривали пишний стіл, готували багато страв та зустрічали гостей.

Діти та дорослі завітали в гостини до творчого закладу, де колектив підготував цікаву постанову на сучасний лад. Юні  артисти, вихованці дитячого театрального колективу "Сюрприз" талановито  розкрили характери своїх казкових героїв та динамічно й захоплююче передали сюжет казки.

Неймовірно гарні костюми та яскраві  декорації підсилили святкову атмосферу театралізованої  вистави. І, до речі, матеріалізували задуми й ідеї в життя, бо костюми героям та декорації сцени створено майстрами відділу культури та школи!

Присутні з захопленням поринули у чарівну зимову містерію, добре провели час, отримали гарний настрій та враження від переглянутого дійства.

Прес-служба міського голови.