Зустріч Благодатного Вогню у Покрові

зустріч благодатного вогню у покрові. Зображення 1
Світлий великодній настрій покровчан підтримала радісна подія, котра сталася вчора у храмі Іоанна Златоуста – прибуття Благодатного Вогню.
Негасиму лампаду привіз до міста Андрій Шипко, милістю Божою ставши свідком величного чуда, котре із замиранням серця щороку чекають не лише православні християни, а й представники різних конфесій світу.


Передаючи святиню настоятелю храму – благочинному Покровського благочиння протоієрею Володимиру, народний депутат України привітав усіх зі світлим Христовим Воскресінням та поділився враженнями від паломництва до Святої Землі, котре за благословенням владики Єфрема щороку здійснює у якості послушництва.
Цьогоріч вщент заповнений храм Гробу Господнього при погашених свічах очікував на сходження Благодатного Вогню з особливим хвилюванням. Через ремонтні роботи у капличці з погребальним ложем Христа, де, власне, і здійснює молитовну церемонію Єрусалимський патріарх, були побоювання, що нерукотворне світло може не зійти. Тож коли з’явилися перші іскри і залунали дзвони, радості не було меж, - пригадує Андрій Федорович, котрому сподобилося знаходитися неподалік входу до печерки і в числі перших запалити лампадку від Благодатного Вогню, котрий тепер пошириться і храмами та оселями покровчан.
Для храму Іоанна Златоуста понеділок Великої Седьмиці ознаменувався подвійною радістю. Крім Благодатного Вогню Андрій Шипко передав для недільної школи озвучувальну апаратуру. Сьогодні школа складається з молодшої та старшої груп. Одним із засобів духовно-морального та естетичного виховання у ній є творчість. Діти - незмінні учасники міських і регіональних конкурсів, ось і цього разу представили гостям Великодню святкову програму, яка відбулася з використанням нової апаратури.
Прес-служба міського голови.

зустріч благодатного вогню у покрові. Зображення 2

зустріч благодатного вогню у покрові. Зображення 3

зустріч благодатного вогню у покрові. Зображення 4

зустріч благодатного вогню у покрові. Зображення 5