Зовнішнього незалежного оцінювання та психологічною підготовкою учнів

зовнішнього незалежного оцінювання та психологічною підготовкою учнів. Зображення 1

Вже сьогодні старшокласники шкіл міста, незважаючи на всі хвилювання та страхи, повинні визначитися зі стратегію і тактикою правильної поведінки у вступній кампанії 2016 року, адже навчальний рік добігає кінця і не за горами проходження процедури зовнішнього незалежного оцінювання та вступ до вищого навчального закладу.
Тому з метою ознайомлення майбутніх абітурієнтів з процедурою і технологією проведення зовнішнього незалежного оцінювання та психологічною підготовкою учнів передбачено проведення пробного тестування на базі загальноосвітнього ліцею м.Покров (за адресою: вул. Центральна, 31). У 2016 році центром оцінювання якості освіти передбачено проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання за графіком:
• 2 квітня 2016 року - українська мова і література;
• 9 квітня 2016 року – історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, російська мова, французька мова.
Проте пробне зовнішнє незалежне оцінювання може скласти лише зареєстрований учасник та обрати максимум два пробних теста (українська мова та література та один предмет на вибір).
Нагадуємо, що допуск на пункт пробного тестування здійснюватиметься за наявності:
• квитанції про сплату вартості послуг за проведення пробного тестування;
• запрошення (реєстраційної картки);
• паспорта (або свідоцтва про народження).
В загальноосвітніх навчальних закладах міста проводиться відповідна роз’яснювальна робота з учнями, батьками та педагогами щодо особливостей проведення процедури зовнішнього незалежного оцінювання у 2016 році.