Знову спортивні перемоги

знову спортивні перемоги. Зображення 1
Цього разу вагомі перемоги здобули представники школи дзюдо та гирьовики.

 

 Єлизавета Литвиненко виборола бронзу відкритого Чемпіонату України по дзюдо серед кадетів!

Вихованці відділення дзюдо ДЮСШ ім. Дані Дідіка продовжують виборювати медалі на змаганнях найвищого рівня. Так, 5-7 жовтня в Ужгороді пройшов Відкритий Чемпіонат України з дзюдо серед молодших кадетів до 17 років. Боротьбу на татамі вели близько 600 учасників з 23-х регіонів України, міста Києва, а також Франції, Словенії, Угорщини, Польщі та Чехії. Цього року організатори об'єднали в один старт національний чемпіонат і традиційний XV Міжнародний турнір "Кубок Закарпаття". Як можна побачити, рівень учасників був надзвичайно високим і на татамі розгорнулася справжня боротьба найкращих дзюдоїстів не лише України, але й Європи.
Збірна Дніпропетровської області завоювала на цьому турнірі 4 золотих, 3 срібних і 3 бронзових медалі. І знову свій внесок у загальнокомандну перемогу внесли представники Покрова.
У ваговій категорії до 63 кг наша Єлизавета Литвиненко завоювала бронзову медаль! Вихованка тренера Сергія Сінілова провела 5 поєдинків, виграла в чотирьох, в тому числі у дзюдоїстки з Угорщини. До речі, Ліза в цьому році вже була переможницею Чемпіонату України U16, але у вазі - 57 кг.
Щиро бажаємо вихованцям відділення дзюдо Покрова нових перемог, які примножують спортивну славу рідного міста!

Гирьовий спорт. Покровчани володарі Кубку України!
Список перемог спортсменів Покрова поповнили наші гирьовики. Так, нещодавно у Львові відбувся Кубок України, який зібрав найсильніших спортсменів цього виду спорту. І знову представники нашого міста змогли вибороти нагороди. Золото здобув Віталій Мартинюк, він виступав у ваговій категорії 87 кг, за 30 хвилин  625 разів підняв у поштовху 24 кг гирю.Олена Жданова завоювала 1-е місце, у такій дисципліні як ривок гирі. За 30 хвилин вона здійснила 426 підйомів 16-кілограмового спортивного снаряду. знову спортивні перемоги. Зображення 2
За словами Олени, вона дуже вдячна своєму тренеру Віталію Мартинюку за його підтримку та власний приклад, який мотивує спортсменів йти до нових вершин.
Прес-служба міського голови.