Зі святом дитинства!


Шановні друзі! Щороку 1 червня ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей.
Їм, нашому майбутньому, хочу побажати радісного й безхмарного дитинства! Хочу бачити підростаюче покоління успішним і впевненим у майбутньому, а не зневаженим і забутим. Щоб кожен хлопчик і дівчинка щодня відчували мамине тепло, ласку і батькове міцне плече. Щоб усмішка освітлювала їхні обличчя, щоб очі сяяли від щастя й добра, і радість у серці буяла – цвіла!
День захисту дітей більше, ніж свято - це нагадування нам, дорослим, про велику відповідальність за виховання й розвиток підростаючого покоління. Тож цього дня найщиріші слова вдячності людям, що усю свою любов, доброту, щирість віддають дітям: вчителям, вихователям, викладачам і тренерам. Особливі слова тим, хто дарує тепло малечі, котра залишилася без батьківського піклування. Нехай не забракне вам сил у такій благородній справі. Нехай наших дітей завжди оточує доброта, їхні мрії збуваються, а літо незабутніми спогадами та цікавими подорожами ще довго нагадує про себе.
Бажаю вам, дорогі юні друзі, вашим батькам, бабусям і дідусям, міцного здоров’я, щастя, добра і сімейного затишку. Нехай здійсняться всі ваші мрії і задуми!
З повагою і найкращими побажаннями до вас
міський голова Олександр Шаповал.