Життя присвятила дітям

 

Так говорять про Капіталіну Василівну Плюсніну, вчителя, що виховала не одне покоління дітей. Першого серпня заслужений педагог відзначала своє 90-річчя, з цією шанованою датою її привітав міський голова Олександр Шаповал.

З квітами, подарунками завітав міський голова до ювілярки. Адресував найщиріші слова привітань, дякуючи за багаторічну працю. День народження Капіталіни Василівни щедро всипаний побажаннями й добрими словами від всіх, хто знає цю прекрасну жінку. А особливо від колишніх учнів, які пам’ятають свого наставника. Людину, закохану у свою справу, яка вела їх теренами мови й літератури. Її уроки згадують до цього часу, запевняючи, що знання, закладені вчителем, пронесли крізь усе життя. Капіталіна Василівна з теплотою говорить про вихованців і школу. Міському голові теж розповідала про учнів і про своє рідне місто. А ще про велику родину, яка зібралася у її ювілейний день народження.

-Спасибі Вам за багаторічну працю, за той внесок, що зробили у розвиток освіти, розбудову Покрова, - наголошував Олександр Шаповал, - бажаю Вам щастя, здоров’я та довголіття!

Прес-служба міського голови.