Журналісти Покрова стали переможцями творчих конкурсів регіональної спілки НСЖУ

 

Шостого червня журналісти відзначали своє професійне свято. Традиційно цього дня підводяться підсумки року. Для журналістської спільноти 2020-й став періодом посиленої роботи в умовах пандемії, карантин вносив свої корективи, тільки не в творче життя. Незважаючи на обставини, регіональною спілкою було проведено щорічний творчий конкурс, результати якого оголошено у переддень Дня журналіста.

Для представників мас-медіа це знакова подія, про що говорила голова Нікопольської регіональної спілки НСЖУ Юлія Білик, звертаючись не лише до колег, а й до тих, хто сприяє розвитку сучасного інформаційного простору. Кожна номінація була представлена публікаціями, які розкривали 2019-20 роки у цифрах, фактах, подіях та досягненнях.

Серед них і номінація та премія міського голови Олександра Шаповала «Подія року», заснована правлінням спілки декілька років тому. Цього року, за висновками професійного журі,  перемогу в ній здобули нікопольські журналісти Юлія Білик, Ольга Фурса та покровчанка, редактор газети «За марганець», Наталія Чепець. Зокрема Наталія на сторінках свого видання розповіла про справжню подію 2019 року, на яку очікували не лише мешканці Покрова – міжнародний фестиваль солдатської пісні, відроджений Олександром Шаповалом, який зібрав воїнів АТО та Афганської війни з усієї України та зарубіжжя.

Достойні результати показали й інші представники Покрова, члени НСЖУ.

У історико-краєзнавчій номінації, присвяченій 75-річчю Великої Перемоги, кращою стала робота кореспондента газети “Козацька вежа” Олени Дощенко.

Подякою від обласної організації НСЖУ  нагороджено начальника прес-служби міського голови Оксану Сізову, яка також здобула перемогу в номінації “Нікополь туристичний” премія імені Павла Богуша.

Грамоту від обласної організації НСЖУ та премію у номінації “Гостра соціальна тема. Премія імені О.Черкащенка” отримала головний спеціаліст прес-служби міського голови Валентина Макіда.

Прес-служба міського голови.