«Зелений Покров». На території НВК № 1 висадили туї та берізки

 

З початком весни в різних частинах Покрова вже висаджено сотні нових саджанців дерев та кущів, і цей процес не зупиняється. До нього активно залучаються небайдужі городяни.

Вчора на території Навчально-виховного комплекса № 1 спільними зусиллями батьків закладу та активіста Володимира Двойцова висаджено понад три десятки молодих туй та берізок. Учасники акції висловили упевненість, що маленькі деревця з роками виростуть і додадуть краси та затишку оновленому навчальному закладу.

За словами Володимира Двойцова, це ще один внесок у процес озеленення міста.

- На жаль, більшості зелених насаджень Покрова вже далеко за 50 років. Сьогодні міським головою ведеться велика робота щодо озеленення. Усі небайдужі покровчани можуть долучитися до благородної справи, - говорить В.А. Двойцов.

Для нього це не просто слова, адже загалом вже висадив містом понад 500 дерев. Разом з однодумцями приділяє велику увагу озелененню Чортомлицької балки. Тільки цими вихідними в балці висаджено понад 300 саджанців дерев та кущів. Це не перша така акція.

Приємно, що в нашому місті є люди, які реальними справами допомагають робити Покров таким, яким ми усі прагнемо його бачити – комфортним, квітучим та зеленим.

Прес-служба міського голови.