Здорова нація — міцна країна

Аби бути здоровою, сильною нацією, треба поважати фізкультуру та спорт. Це підкреслюють юні покровчани, демонструючи свої досягнення напередодні Дня фізкультури та спорту.

Це свято, яке Україна відзначатиме вже втридцяте, традиційно припадає на другу суботу вересня. Цей день належить кожному з нас, нагадуючи про важливість здорового способу життя і про те, що навіть мінімальна фізична активність йде на користь здоров'ю. Спортивний тиждень об’єднав покровчан різного віку під незмінним олімпійським гаслом: «Швидше, вище, сильніше — разом».

Особливо активними виявилися слухачі факультету "Активне довголіття" університету ІІІ віку, який діє при територіальному центрі. Своїм прикладом вони доводять, що фізична культура покращує самопочуття, підвищує імунітет, зміцнює організм і, що не менш важливо, допомагає впоратися зі стресом.

Командний дух активно демонстрували і здобувачі освіти. Вони брали участь у фото- та відеочеленджах , ділилися своїми спортивними досягненнями та проводили час на свіжому повітрі. У навчальних закладах організовували спортивні вікторини, змагання та тематичні інтерв’ю. Особливим моментом стала зустріч ліцеїстів у прямому ефірі з бронзовою призеркою Олімпійських ігор 2024 року з легкої атлетики Іриною Геращенко.

Усі ці заходи були спрямовані на популяризацію здорового способу життя, фізичної культури та спорту. Учасники мали можливість проявити свою силу, витривалість, швидкість, командний дух і самодисципліну.

Прес-служба міського голови.