Завжди у творчому пошуку

Вихованці Будинку творчості дітей та юнацтва разом зі своїми наставниками завжди у творчому пошуку. Учениця Ірини Саганець Ніколь Горобець взяла участь у Всеукраїнському патріотичному двотуровому конкурсі мистецтв “Unic Art” та стала володаркою першої премії у номінації “Мистецтво фотографії”.

Вихованці закладу також долучились до участі в обласному конкурсі юних дизайнерів "ШЛЯХАМИ ВОДНИХ СПОЛУЧЕНЬ". Діти виготовляли творчі роботи морської тематики й мають нагороди. Перші місця зайняли Вячеслав Андрух, Ангеліна Швецова, Матвій Гребенюк, Андрій Подольчак, другі місця — Ірина Захарченко, Лілія Букіна, Іван Захарченко.

Бажаємо маленьким дослідникам не зупинятися й творити надалі.

Гуртківці БТДЮ також взяли участь у обласному дитячо-юнацькому конкурсі-виставці “Українська народна дитяча іграшка мого краю”.

Традиційно на участь у ньому відгукується багато учасників зі всієї Дніпропетровщини. Цього року конкурс-виставка проводилася в онлайн-режимі та зібрала 448 зразків іграшок від 367 авторів 36 територіальних громад міських, селищних та сільських рад.

Покровчани — серед переможців. Матвій Гребенюк, Поліна Клименко, Ірина Захарченко, Яна Чирюк, Ренат Юзьков створили неймовірні роботи — дуже різноманітні, з різного матеріалу та з використанням різноманітних технік.

Юні артисти театрального колективу "Звичайні дива" отримали першу премію в Міжнародному конкурсі мистецтв "CROWN" . Вихованці Людмили Нагібіної представили відеороботу “Смайл-шоу”в номінації "Короткометражні фільми" та перемогли!

У Всеукраїнському конкурсі мистецтв "Оберіг" гуртківці БТДЮ здобули й особисті перемоги. В номінації "Художнє читання" Каміла Топєха отримала ГРАН ПРІ конкурсу, а Ніколь Слащова - другу премію!  В номінації “Естрадний танець” першу премію виборола Софія Корягіна, а Ніколь Горобець посіла друге місце конкурсу у номінації “Декоративно-прикладне мистецтво”.

Благодійний фестиваль-огляд дитячої творчості «Джерело талантів рідного краю», організований громадською організацією “Діти - покоління майбутнього” згуртував юні таланти країни.

Вокальний колектив "Гармонія" Будинку творчості представили на розсуд журі своє виконання музичного твору "Гімн дітей України" у номінації з вокального мистецтва "Співоча нація". Талановиті виконавці стали переможцями, зайняли І місце!

У номінації з театрального мистецтва “Магія театру” представили свої роботи вихованці театрального колективу "Звичайні дива". Діти підкорили суддів талановитим виступом та теж до скарбнички здобутків додали І місце!

Допитливі вихованці  БТДЮ долучились до участі у відкритому дистанційному конкурсі дитячої творчості, що організувала для талановитого підростаючого покоління Центральна державна науково-технічна бібліотека гірничо-металургійного комплексу України. Організатори зауважують, що надійшло понад 700 творчих робіт з усіх куточків України та визначено 62 переможці, серед них — й покровчани. 

Вихованки гуртка «Майстриня» Анастасія Прижигалінська посіла І місце, Сінілова Софія - ІІІ місце, вихованка гуртка «Колібрі» Олена Проценко здобула у конкурсі ІІ місце.

Щирі вітання нашим творчим, старанним й талановитим дітям! Вітання педагогам та батькам, які вірять, підтримують й допомагають розвиватися юним талантам!

Прес-служба міського голови.